Vanliga frågor

frågor om medicin online utan recept

Frågor om medicin

Du hittar generiska och märkesvaror på vår webbplats. Alla märkesvaror är märkta som ”Brand”.

Generiskt betyder att använda ett annat namn för samma komponenter. Innehållet i piller är helt identiskt i vår generiska version och varumärkesanalogen.

Kvaliteten på produkterna är en fråga av stor betydelse för varje säljare. Vårt apotek säljer endast produkter av hög kvalitet. Ju högre produktkvalitet, desto fler kunder har vi. Det är så enkelt. Således väljer vi bara pålitliga leverantörer som förser oss med all nödvändig dokumentation och testar noggrant kvaliteten på varje läkemedel.

Det finns många fördelar med att handla på ett onlineapotek:

Onlineapotek är öppna dygnet runt.
Stort utbud av receptbelagd medicin.
Många olika läkemedel att välja mellan.
Snabb och diskret leverans.
Låga priser och fri frakt vid köp över € 200.
Du bestämmer själv vad du vill köpa och i vilka mängder.

Om du vill köpa receptbelagda läkemedel kan du få ett recept från vår läkare online. Men du behöver inte ett recept utfärdat av en extern läkare för att köpa våra läkemedel.

Om du vill köpa receptfria produkter behöver du inte recept för detta. Dessa kan till exempel vara receptfria läkemedel, alternativ medicin och andra hälsoprodukter. Detta är alltid fri tillgång till.

Det finns en speciell EU-märkning som används för EU-legitimerade apotek, vilket också ger en indikation på att apoteket är seriöst. Ibland kan vissa onlineapotek använda denna märkning trots att de inte är legitimerade, men på Läkemedelsverket kan man kolla om ett visst onlineapotek är registrerat och EU-märkt eller inte.

Betalning och leverans

Vi accepterar Visa-, MasterCard-, AmEx-, Diners- och JCB-kort. Kontakta vår kundtjänst om du vill använda andra betalningsalternativ (PayPal, banköverföring, BTC).

Ditt kreditkort debiteras så snart din beställning har behandlats och godkänts av vårt faktureringsavsnitt.

Vi är helt dedikerade till din integritet och säkerhet. Var säker på att vårt onlinebeställningssystem använder den senaste säkerhetskrypteringstekniken för att säkerställa att din kreditkortsinformation skickas säkert och med högsta skyddsnivå. Alla våra datorsystem är föremål för regelbundna säkerhetskontroller för att säkerställa att vårt styrsystem är korrekt skyddat.

Om produkten inte levereras garanterar vi pengarna tillbaka.

En standard fraktavgift på € 15 debiteras för alla produkter du beställer från oss (GRATIS frakt för beställningar över € 200).

Den garanterade leveranstiden är 10-15 arbetsdagar, men i de flesta fall levererar vi din beställning inom 5-10 kalenderdagar.

Våra lager finns både i EU och utomlands. Beroende på din produkt och din leveransplats kommer vår fraktavdelning att göra nödvändiga åtgärder för att leverera dina produkter i tid.

Dina produkter skickas med internationell registrerad post via nationella (lokala) postoperatörer, vilket möjliggör leverans till din adress, servicepunkt eller postlåda.

Ditt paket har bara ditt namn och leveransadress: vi nämner aldrig vår webbplats, produkttyp eller namn på paketet, så din beställning är 100% diskret och konfidentiell.

Gratis frakt över hela världen

På alla beställningar över € 200

Leveransgarantipolicy

Vi skickar om din beställning om den är ofullständig / inte anländer

Betrodda leveransföretag

Dina produkter levereras via internationell registrerad post

100% säker utcheckning

PayPal / MasterCard / Visa